5 راه برای رشد مشاغل پزشکی با بازاریابی دیجیتال

بازاریابی دیجیتال و پزشکی

اگر شما هم یک پزشک هستید حتماً در چند سال اخیر برای جذب بیشتر بیمار درگیر بازاریابی دیجیتال شده ­اید. در حال حاضر کلیه مشاغل این باور دارند که داشتن قابلیت­ های تبلیغاتی آنلاین و هدفمند می­تواند سرعت رشد جذب مشتری را افزایش دهد. در ادامه به 5 روش بازاریابی دیجیتال مورد نیاز جامعه پزشکی و دندانپزشکی اشاره می­کنم.

در صورتی که مایل به شنیدن این مقاله هستید از طریق player زیر اقدام کنید :

 

1- تبلیغات فیس­بوک (FaceBook.com)

در پلتفرم فیس­بوک، تبلیغات بر اساس موقعیت مکانی بسیار ساده است. ولی متأسفانه با وجود فیلترینگ موجود ،تبلیغاتی مکانی در کشور ما وجود ندارد، ولی برای آن دسته از پزشکانی که چشم ­انداز جذب بیماران خارجی را دارند، حضور در فیس­بوک یکی از مهم­ترین پارامترها در جهت عرضه خدمات و نمونه کارهای درمانی است،

بنابراین اگر هدف شما جذب توریسم سلامت است حتماً در فکر تولید محتوا در پلتفرم فیسبوک باشید.

2- تبلیغات یوتیوب (YouTube.com)

یکی از مهم­ترین آیتم­ های تبلیغاتی در سال­های آینده ویدئو مارکتینگ پزشکی است، به طور کلی روند تولید محتوای ویدئویی رو به افزایش است، ذائقه ­ی بیننده در کل جهان به طرف مشاهده ویدئو است و این آیتم را بیشتر نسبت به متن یا عکس نوشته ترجیح می­دهند.

همین­طور ارائه مطالب در قالب ویدئو حس بهتری را از کسب­ وکار و خدمات ارائه می­دهد متأسفانه you Tube نیز به دلیل وجود فیلترینگ در کشور ما قابل استفاده نیست، ولی این پلتفرم تأثیر زیادی را در جذب بیماران خارجی از قسمت­های مختلف جهان دارد، بهتر است پزشکان عزیز از پلتفرم ایرانی یوتوب یعنیی آپارات استفاده کنند.

اشتراک گذاری ویدئو با در نظر گرفتن استراتژی خاص تولید محتوا، می­تواند در بهتر دیده شدن شما و خدمات شما کمک شایانی نماید.

3- تبلیغات اینستاگرام (instagram.com)

فیسبوک و پزشکیاینستاگرام یکی از پرطرفدارترین پلتفرم­های اجتماعی در ایران است و به واسطه عدم فیلترینگ و در دسترس بودن آن جزو بهترین متدهای تبلیغاتی است، در سال­های اخیر پزشکان و دندانپزشکان بر اساس استراتژی و تفکر سازمانی یا فردی خود، تولیدات متنوعی از تبلیغات را در بستر این پلتفرم ایجاد کرده­ اند.

شواهد و بررسی­ها نیز نشان از تأثیر چشم­گیر این شبکه اجتماعی در جذب بیماران دارد چرا که بیمار با سرچ در این شبکه اجتماعی قدرت انتخاب بین پزشکان مختلف را بر اساس نوع کار و نمونه­های عرضه شده در این پلتفرم را دارند و هرچه محتوای شما جذاب­تر، حرفه­ای­تر و اثربخش ­تر باشد در بهتر دیده شدن شما تأثیر گذاشته و شما را در این انتخاب برنده خواهد کرد.

بنابراین در نوع تبلیغات و کیفیت محتوایی که به اشتراک می­گذارید دقت کنید و موارد فنی این پلتفرم را نیز مد نظر قرار دهید، همین­طور از رصد کردن رقبا در این شبکه اجتماعی غفلت نکنید.

پیشنهاد می کنم مقاله ای کاربرد اینستاگرام در برندینگ پزشکی را نیز مطالعه کنید،

4- سئو سایت (seo)

سئو پزشکی

سئو یا همان بهینه­ سازی جستجوی کلمات کلیدی در موتورهای جستجو یکی از مهم­ترین عوامل روز در بهتر دیده شدن شما در موتور جستجوگر گوگل است، این بهینه سازی تحت الگوریتم­ های خاص گوگل صورت می­گیرد که در دیجیتال مارکتینگ پزشکی جایگاه ویژه­ای را دارد .

انجام بهینه­ سازی کلمات کلیدی در تخصص­های مختلف پزشکی، نیازمند یک استراتژی تولید محتوا در سطوح مختلف وب از جمله مقاله، عکس و فیلم­های تخصصی در حوزه  پزشکی و دندانپزشکی است که باید توسط یک تیم مسلط به انجام امور seo انجام گیرد.

سئوی پزشکی یک حرکت درازمدت است که یک شبه یا در عرض چند ماه قابل دستیابی نیست و می­ بایست در طول زمان با تولید محتواهای با کیفیت و رصد کردن رشد وب­ سایت در نتایج گوگل به دست آید و نسبت به حفظ آن نیز تلاش لازم را کرد.

5- بازاریابی محتوا (Content Marketing)

تولید محتوا پزشکی

پایه و اساس دیجیتال مارکتینگ پزشکی و جذب بیمار از طریق وب و شبکه­ های اجتماعی، تولید محتوای با کیفیت است.در حالت­ های مختلف از جمله مقالات، عکس ­نوشته، ویدئوهای آموزشی و تخصصی کیفیت این محتواها از کمیت آن مهم­ تر است زیرا محتواهای امروزی به سمت کوتاهی میل می­ کند و بیننده حوصله پیگیری بلند یا فیلم طولانی را ندارد. بنابراین در تولید محتوای با ارزش در جهت جذب بیمار و حضور قدرتمند در بستر وب تلاش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مقالات مرتبط

برخی از پروژه ها

فهرست