گردشگری پزشکی در مکزیک، راهی عالی برای درآمدزایی

گردشگری پزشکی در مکزیک، راهی عالی برای درآمدزایی

حدود 2/1 میلیون مسافر از نقاط مختلف جهان به مکزیک سفر می کنند تا تحت معالجه پزشکی قرار بگیرند، به دو دلیل:

1- هزینه های پزشکی در کشورهایشان دو برابر بیشتر از مکزیک است

2- تحت پوشش بیمه نیستند. برای مکزیک، درآمد صنعت گردشگری پزشکی ۲۳ میلیارد دلار آمریکا می باشد. رقمی که در سال گذشته از طریق ارز خارجی به ثبت رسیده است. ایالت های باخا کالیفرنیا نورته، تاماولیپاس، کینتانا رو و ریویرا مایا بیشترین پتانسیل را در این بخش از خود نشان داده اند.

مکزیک دومین کشور مهم در گردشگری پزشکی در جهان و بعد از تایلند با 8/1 میلیون مسافر به حساب می آید. کارشناسان اعلام کرده اند که مصرف کننده اصلی این خدمات در جهان، آمریکایی هاست که به دنبال پس انداز در هزینه های بهداشت از طریق گزینه های با کیفیت بالا اما با هزینه های بهتر نسبت به هزینه های پزشکی ارائه شده در کشورشان می باشند.

طبق اطلاعات مشاوره دیلویت، یکی از مهمترین دلایل مسافرت بیماران آمریکایی به مکزیک، نزدیک بودن مرز هر دو کشور به یکدیگر است. مسیرهای هوایی قابل دسترسی، شرکت های معتبر پزشکی که خدمات گسترده ای از جمله حمل و نقل شاتل فرودگاه به عنوان بخشی از خدمات پزشکی ارائه می کنند.

کارلوس پانتجا، شریک اصلی دیلویت در صنعت ساخت هتل توضیح می دهد که ” شهروندان در ایالات متحده از یکی از پیشرفته ترین و پیچیده ترین سیستم های بهداشت خصوصی در جهان و همچنین گرانترین و بدون بیمه درمانی کافی برای گروه های آسیب پذیر، مانند سالمندان برخوردار هستند. “

 

گردشگری پزشکی

بنابراین، بر طبق اطلاعات انجمن گردشگری پزشکی از هر ۱۰ مسافر آمریکایی ۸ نفر به دلایل پزشکی به مکزیک سفر می کنند. علاوه بر این، حدود ۷۰ درصد از گردشگران پزشکی که از ایالات متحده به کشور آزتک سفر می کنند از سه ایالت کالیفرنیا، تگزاس و آریزونا می باشند، ایالت هایی مرزی که تیخوانا، مزاتلان، چیهواهوا، کابو سن لوکاس، مونتری، و مکزیکو سیتی را فرصتی برای رفع شرایط خود می بینند. ایالت های مرزی، مناطقی هستند که بیشترین درآمد را از این بخش کسب می کنند، با این حال، ایالت های جنوب شرقی مکزیک با افزایش جمعیت قابل توجهی روبرو است.

برطبق اطلاعات منتشر شده توسط شورای صنعت گردشگری مکزیک (CMITM، به زبان اسپانیایی) بیمارانی با بیماری های قلبی، بیماری های ریوی، دیابت، پیوند عضو و بافت و همچنین معالجات دندانپزشکی بیشترین میزان بیماران خارجی را به خود اختصاص می دهند.

به طور متوسط، درمان در مکزیک بین ۳۰ تا ۵۰ درصد ارزان تر از ایالات متحده است. به عنوان مثال، جراحی معده در مکزیک ۴۶٪ کمتر(حدود 8900 دلار آمریکا) هزینه دارد و همچنین یک جراحی زیبایی بینی هزینه ای در حدود ۳۸۰۰ دلار می باشد که بسیار پایین تر از ۶۵۰۰ دلاری است که یک بیمار در یک بیمارستان آمریکایی هزینه می کند.

تیخوانا، “سالم ترین” مقصد

شهر مرزی تیخوانا در باخا کالیفرنیا با ورود مسافران به این ایالت بالاترین میزان گردشگری پزشکی را در کشور به ثبت رسانده است. بر طبق اطلاعات منتشر شده توسط اطلاعات وزارت گردشگری، در سال گذشته 7/1 میلیون بیمار و همراه بیمار (اعم از داخلی و بین المللی) تحت معالجه پزشکی در مکان هایی مانند کلینیک دندانپزشکی تیژوانا قرار گرفته است.

میگوئل توروکو می گوید “در سال ۲۰۱۸، شهر تیخوانا حدود 7/1 میلیون بیمار و همراه بیمار را بیشتر از ایالات متحده، کانادا و ایالاتی مانند خالیسکو، سینالوآ، سونورا، نوئوو لئون و مکزیک سیتی داشته است که درآمدی بیش از ۶۰۰ میلیون دلار بوده است.

دورانگو شاخه های پزشکی ایجاد می کند

کشور مکزیک به دنبال جذب گردشگری پزشکی در بیمارستان های خود است از جمله کلینیک ها و مراکز توانبخشی. بنابراین، وزارت گردشگری محلی از ایجاد یک شاخه های پزشکی خبر داد تا به دنبال فرصتی در بازار ایالات متحده و ورود به این بخش گردشگری باشد. الیزار گامبوا دبیر گردشگری محلی می گوید: “ما علاقه مند به ترویج گردشگری پزشکی هستیم بنابراین اعلام کردیم که به دنبال ایجاد یک برنامه تبلیغی و بهداشتی برای بازدید کنندگان به ویژه از ایالات متحده برای معرفی به دورانگو می باشیم.”

۵ تا از مقاصد توریسم پزشکی(میلیون نفر از گردشگران دارویی) :

  1. تایلند 8/1
  2. مکزیک 2/1
  3. مالزی 88/0
  4. هند 85/0
  5. ترکیه 58/0
  6. سنگاپور 52/0
[vc_message message_box_color=”vista_blue” icon_fontawesome=”fa fa-check”]

با در نظر گرفتن شرایط و آمار های ذکر شده و با توجه به شرایط منطقه ،ایران مقصد مسافران گردشگری از اروپا و آمریکا نمی باشد .سوالات زیادی را ازطرف پزشکان داریم که ما بیشتر روی سایت های زبان انگلیسی کار کنیم یا زبان عربی ؟پاسخ مشخص است !
با توجه به حضور ایران در مرکز کشور های عربی و خلیج ،امکان سرویس دهی به بیماران عرب و حوزه خلیج بیش از دیگر کشور ها است.با توجه به شرایط اقتصادی موجود در کشور و پایین بودن ارزش ریال نسبت به دیگر کشور ها ،شرایط مناسبی در جهت جذب بیماران از این کشور ها وجود دارد .

[/vc_message]

شهر هایی مثل اصفهان که هم در زمینه توریسم گردشگری توانایی و پتانسیل های زیادی دارد و هم از لحاظ زیرساخت های گردشگری سلامت در جایگاه مناسبی هستند ، همچنین دارای هتل های بی نظیر و جاذبه های توریستی فراوانی است ، می تواند مقصد گردشگران سلامت کشور های عربی باشد .

بنابراین می بایست  با هماهنگی های لازم بین دستگاه های مرتبط و ایجاد تسهیلات برای شرکت های تسهیل گر در حوزه گردشگری سلامت ، از این ظرفیت و فرصت طلایی در جهت جذب گردشگر سلامت در اصفهان و دیگر شهر ها استفاده  کرد و کمک چشمگیری در جهت  جذب سرمایه های خارجی و ارزآوری به کشور نمود .

لارن مارکتینگ ، آماده ارائه مشاوره و تامین زیرساخت های لازم در حوزه گردشگری سلامت برای کلیه پزشکان عزیز در سراسر کشور می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مقالات مرتبط

برخی از پروژه ها

فهرست