سئو سایت پزشکی راهی برای جذب بیماران بیشتر

سئو سایت پزشکی راهی برای جذب بیماران بیشتر

هر پزشک یا مجموعه پزشکی که شروع به فعالیت حرفه ای می کند تلاش زیادی را در حوزه تبلیغات، بازاریابی و جذب بیمار به گونه‌های مختلف انجام می‌دهد.

 

سئو سایت پزشکی

البته این تلاش‌ها ممکن است در همه حالات به نتایج مورد نظر نرسد و یا به طور کلی نتیجه دلخواه را در بر نداشته باشد، اینجا است که استفاده از مشاورین کسب و کار و بازاریابی در حوزه فعالیت پزشکی و دندانپزشکی می‌تواند در رسیدن به نتیجه مطلوب شما را یاری دهد.

 

 

به طور کلی مراجعه به پزشک، دندانپزشک و مراکز درمانی در گذشته به صورت سنتی و با پرس و جو از اطرافیان شکل می گرفت و شاید یک پزشکی سال ها به عنوان پزشک مورد نظر یک خانواده قرار می گرفت.

ولی امروزه انتخاب پزشک و دندانپزشک از طرف افراد جامعه به شکلی دیگر انجام می شود. تصور کنید شما نیاز به یک متخصص ارتودنسی دندان دارید و در شهر اصفهان زندگی می کنید و هیچ کدام از اطرافیان شما هم تجربه مراجعه به مرکز ارتودنسی در اصفهان را ندارند.

بنابراین اولین تصمیمی که شما خواهید گرفت جستجوی دندانپزشک متخصص ارتودنسی در اصفهان خواهد بود، در ذهن شما کلمات کلیدی متعددی وجود خواهد داشت مثل بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان، ارتودنسی دندان در اصفهان و متخصص ارتودنسی در اصفهان با جستجوی این کلمات کلیدی در صفحه اول گوگل به نتایجی خواهید رسید که این نتایج به شما کمک خواهد کرد تا پزشک مورد نظر خود را به راحتی پیدا کنید.

نمونه کارهای درمانی وی را بررسی نمائید، حتی از نظرات دیگر بیماران مطلع شوید و در نهایت تصمیم خود را بگیرید، به این نوع بازاریابی در حوزه پزشکی، دندانپزشکی و مراکز درمانی، سئوی سایت پزشکی یا بهینه سازی کلمات کلیدی در حوزه تخصص پزشکی می گویند.

جهت مشاوره برای برندسازی پزشکی تماس بگیرید

اگر فراتر از این مبحث نگاه کنیم، امروزه با توجه به توسعه صنعت توریسم پزشکی و جذب بیماران خارجی، این نوع بازاریابی به زبان بیماران کشورهای هدف می تواند تأثیر زیادی در جذب بیماران از کشورهای مختلف داشته باشد.

پس بدون شک داشتن یک وب سایت با استانداردهای لازم و محتوای مناسب در جهت جذب بیماران، اولین گزینه بازاریابی پزشکی و زیرساخت سئوی سایت پزشکی خواهد بود.
در ادامه این مقاله شما را با تعریف دقیق تری از سئو سایت و سئوی سایت پزشکی آشنا خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.

تأثیر سئوی سایت پزشکی در کسب و کار پزشکان

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و حضور پررنگ وب سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی، کشش افراد جامعه به بررسی سایت‌های مرتبط با نیاز خود، جستجوی نیاز ما در وب سایت و شبکه های اجتماعی بسیار زیاد شده است.

 

سئو سایت پزشکی

 

حتی از زمان شیوع بیماری کرونا و ایجاد محدودیت های رفت و آمد و جلوگیری از تجمعات، افراد جامعه بیشتر از گذشته جهت رفع نیازهای خود در حوزه های مختلف از جمله خدمات پزشکی و دندانپزشکی، جراحی و … در سایت های مختلف در حوزه پزشکی به جستجو می پردازند.

اما باید به این نکته توجه داشته باشید که تنها داشتن یک وب سایت در حوزه پزشکی ضامن جذب بیمار برای مرکز شما نخواهد بود.
متأسفانه پزشکان عزیز هدف از داشتن سایت پزشکی را داشتن یک آدرس جهت درج در کارت ویزیت می‌دانند، و به این مورد توجه نمی کنند که عدم فعالیت مؤثر در وب سایت، توجه به کلمات کلیدی، تولید محتوای مؤثر و مستمر در داخل سایت و بروزرسانی مکرر سایت پزشکی است که می تواند نتایج مؤثری را در حوزه جذب بیمار رقم بزند.

پزشکانی که قدرت جذب بیمار را از طریق سئو سایت پزشکی درک کرده باشند دید بهتری نسبت به دیگر پزشکان دارند و حتی سرمایه گذاری بیشتر در این حوزه انجام می‌دهند، بعضاً دیده شده است که تصمیم به ساخت سایت های دوم و یا سوم هم می‌گیرند، این خود نشانه ای است از قدرت جذب بیمار از بستر وب و جستجوی گوگل.

پزشکان زیادی هستند که برند شدن، دیده شدن و موفقیت شغلی خود را مدیون داشتن زیرساخت های قدرتمند تحت وب و سئوی قدرتمند پزشکی هستند.
یک پزشک می‌تواند سایت پزشکی خود را بر اساس شهر، تخصص، زبان‌های مختلف و حتی برند خاص پزشکی سئو نماید، کلیه این موارد بستگی به استراتژی کلی بازریابی پزشکی و اهداف مجموعه دارد که این استراتژی های بازاریابی توسط تیم دیجیتال مارکتینگ بروز و اجرایی می شود و نتایج آن به صورت ماهانه مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.

چه تخصص های پزشکی نیاز به سایت پزشکی دارند؟

با بررسی هایی که انجام شده است تقریباً کلیه تخصص های پزشکی و دندانپزشکی نیاز به سایت پزشکی دارند چرا که میزان سرچ افراد جامعه نسبت به رفع نیازهای درمانی آن ها روز به روز رو به افزایش است و قطعاً وب سایت‌هایی می بایست این نیاز را برطرف نمایند و جایگاهی برای پاسخ سؤالات آنها و درمان آنها داشته باشند.

 

سئوسایت پزشکی

 

از این رو شما با طراحی سایت پزشکی، تولید محتوای پزشکی ویژه خدمات درمانی خود، استفاده از تکنیک های سئوی داخل و خارجی سایت، فریدر رپورتاژ آگهی جهت ارتقاء رتبه سایت و کاربر روی ویدئوهای اختصاصی داخل سایت خود، می توانید در این مسیر موفقیت لازم را کسب نمائید.

در ادامه به تخصص هایی که داشتن سایت پزشکی می تواند در افزایش تعداد مراجعین کمک کند اشاره می کنیم:

  • جراح فک و صورت
  • متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • متخصص دندانپزشکی کودکان
  • متخصص دندانپزشکی پروتز و کاشت ایمپلنت
  • ونیر کامپوزیت و سرامیک
  • متخصص دندانپزشکی ارتودنسی
  • متخصص پوست و مو و زیبایی
  • طب سنتی و طب سوزنی
  • مراقبت از پوست
  • متخصص لاغری و رژیم درمانی
  • تزریق ژل و بوتاکس
  • بلفاروپلاستی و جراحی پلک بالا و پائین
  • لابیاپلاستی و زیباسازی واژن
  • مزوتراپی پوست و مو
  • کاشت مو و جلوگیری از ریزش مو
  • درمان واریس با لیزر
  • متخصص زنان و زایمان
  • متخصص گوارش
  • پیکر تراشی و پروتز سینه و باسن
  • جراحی بینی
  • زاویه سازی صورت
  • میکرونیدلینگ
  • پروتز سینه و باسن
  • آزمایشگاه تشخیص طبی

مزایای داشتن سایت پزشکی

داشتن یک سایت پزشکی را می توان به شعبه دوم مطب شما تشبیه کرد که می تواند به صورت 24 ساعت شبانه روز پاسخ گوی سؤالات احتمالی بیماران باشد، نمونه کارهای پزشک را پرزنت نماید و اطلاعات کاملی را از مرکز درمانی به بیمار ارائه کند.

داشتن سایت پزشکی می تواند موارد زیر را به دنبال داشته باشد:

1- افزایش ترافیک ورودی سایت پزشکی در جهت کسب رتبه های بالاتر
2- پاسخگویی به سؤالات بیماران
3- پرزنت کردن محیط مطب و کلینیک در قالب تورهای 360
4- استفاده از مشاوره آنلاین و نوبت دهی آنلاین به بیماران
5- افزایش سطح اعتماد بیماران به مجموعه پزشکی
6- کمک به برندسازی شخصی پزشک ، مطب و کلینیک
7- آشنایی با تکنیک های جدید درمانی و امکانات روز پزشکی

سئو سایت پزشکی چقدر طول می کشد؟

به طور کلی سئوی سایت پزشکی یک فرآیند زمان بر است و بر اساس سطح رقابت دیگر رقبا و میزان تولید محتوا و قدرت دیگر رقبا متفاوت است، باید به این نکته توجه کرد که گوگل هیچ گاه یک سایت پزشکی نوپا را که تا قبل از این هیچ ردپایی را در فرآیند دیجیتال مارکتینگ پزشکی نداشته است در صفحه اول نتایج گوگل قرار نمی دهند، این فرآیند در قبال صبر و استمرار در بروزرسانی مطالب، رعایت استانداردهای سایت و افزایش مراجعات سایت و استفاده مثبت کاربران از سایت پزشکی اتفاق می‌افتد. بنابراین حداقل 6 ماه زمان خواهد برد تا یک سایت نوپای پزشکی بتواند در نتایج صفحه اول گوگل ظاهر شود.

استفاده از گوگل ادز در جهت نمایش سایت در صفحه اول گوگل

اگر یک تخصص پزشکی، مثلاً یک متخصص ارتودنسی نیاز به جذب بیمار از طریق سایت خود داشته باشد و فصل تابستان به لحاظ مراجعات بیشتر بیماران برای وب سایت از اهمیت بالایی برخوردار باشد، می توان از طریق گوگل ادز Google Ads و خرید اعتبار دلاری از گوگل، حضور در صفحه اول گوگل و در رتبه اول را از طریق راه اندازی تبلیغات کلیکی گوگل بر مبنای کلمات کلیدی مختلف راه اندازی نمود.

 

سئو سایت پزشکی

 

نکته این آیتم این است که تا زمانی که اعتبار دلاری شما در کنسول گوگل ادز شارژ شده باشد، سایت شما در حوزه کلمات کلیدی خاصی که مد نظر دارید در رتبه اول نمایش داده خواهد شد، ولی در صورت پایان اعتبار، این نتایج دیگر نمایش داده نخواهد شد، بنابراین استفاده از سئوی بر مبنای گوگل ادز یک سئوی ناپایدار است و بر اساس نیازهای خاص و رقابت های خاص اتفاق می افتد.

پیشنهاد ما به شما سرمایه گذاری بر روی سئوی پایه ای وب سایت و کسب رتبه های پایدار است. البته این نوع سئو در استراتژی های بازاریابی جایگاه مشخصی دارد که هزینه و درآمد ناشی از آن توجیه کننده اجرای آن می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مقالات مرتبط

برخی از پروژه ها

فهرست