طراحی وب سایت پزشکی و رایج ترین اشکالات

طراحی سایت پزشکی

ما در گروه لارن مارکتینگ از طریق آنالیز وب سایت های متعدد در حوزه های پزشکی و دندانپزشکی به واسطه تحلیل رقبایی که در حوزه طراحی سایت پزشکی، طرف قرارداد ما بوده اند چه در شهر اصفهان و چه در کل کشور، به یک جمع بندی در خصوص مشکلات و نقاط ضعف در حوزه طراحی سایت های پزشکی رسیده ایم.

خطاهای وب سایت پزشکی

در ادامه به این موارد اشاره خواهیم کرد:

1- عدم طراحی سایت پزشکی مطابق با استانداردهای تلفن همراه:

به سایت هایی که نمایش آن ها برای صفحات موبایل بهینه می شود، واکنشگرا می گویند. من بسیار متعجب هستم که هنوز سایت هایی وجود دارد که پروتکل های ویژه در حوزه سایت های واکنش گرا را رعایت نمی کنند، از سال 2013 میلادی و بر اساس قوانین جدید گوگل، سایت هایی که دارای نسخه موبایل نباشد در قسمت index و نمایش در نتایج گوگل از اقبال مناسبی برخوردار نیستند.

آمارها نشان می دهد که بسیاری از افرادی که وب سایت های پزشکی را سرچ می کنند از تلفن های همراه خود برای جستجو استفاده می کنند و این جستجو سهم زیادی را نسبت به سرچ با کامیپوترهای دسکتاپ دارد.بنابراین حتماً در طراحی سایت پزشکی خود به این نکته توجه نمائید و اگر وب سایتی دارید که از 5 سال گذشته تا به حال بروزرسانی نشده است، جهت افزایش رضایت کاربران حتماً واکنشگرا بودن سایت پزشکی خود را پیگیری نمائید.

2- طراحی گرافیکی قدیمی و عدم توجه به تخصص و رنگ سازمانی در طراحی کلی سایت پزشکی:

عدم طرح بندی صحیح و جانمایی درست قسمت های مختلف سایت خصوصاً در صفحه اصلی سایت که از اهمیت ویژه ای برخوردار است، در بدو ورود یک کاربر موجب ترک وب سایت شما می شود و این برای وب سایت پزشکی شما یک نمره بد است.بنابراین در طراحی هدر سایت خود از تولیدات گرافیکی ویژه استفاده نمائید، صفحه آرایی و چیدمان مناسبی از عکس ها و فیلم ها را در سایت خود استفاده نمائید، هم چنین سعی کنید در صفحات کلی سایت، از قسمت های سفید و فضاهای خالی کمتر استفاده نمائید.

3- عدم استفاده از پروتکل¬های (HTTPS):

توجه داشته باشید که اگر  حتی وب سایت پزشکی شما خدمات فروش آنلاین و تجارت الکترونیک ارائه نمی دهد، حتماً زیرساخت HTTPS را در آن فعال نمائید، دلیل آن توجه ویژه گوگل به رعایت نکات امنیتی و لحاظ کردن ان در سئو سایت پزشکی شما است.اهمیت این پروتکل از سال 2017 است و تأثیر زیادی را در سئو سایت شما خواهد داشت.

4- انتخاب ضعیف فونت ها:

قلم استفاده شده در سراسر سایت شما یک لحن و احساس خاصی را به بیمار القا می نماید، سعی کنید در سایت پزشکی خود از قلم هایی مثل ایران سانس، یا استعداد استفاده نمائید که خوانایی خوبی را برای کاربر ایجاد می کند، هم چنین سایز فونت های مورد استفاده در سایت خود را بین 16 – 20 پیکسل انتخاب نمائید.استفاده از فونت های ناخوانا و ریزتر از 16 پیکسل میزان خروج از سایت شما را افزایش خواهد داد.

5- انتخاب ضعیف عکس ها و کادرهای مقالات:

امروزه اینترنت یک محیط غنی از انواع رسانه ها از جمله عکس در همه حوزه ها می باشد، عکس ها در نگاه اول گویای نوع تخصص و خدمات شما هستند و هرچه جذاب تر و باکیفیت تر باشند کاربر را بیشتر به سمت محتوای شما جذب می کنند.
جهت استفاده از عکس های باکیفیت برای محتوای مقالات پزشکی خود می توانید از سایت های مثل shuter stock و free pick استفاده نمائید و یا در بهترین حالت این عکس ها را با استفاده از عکاسی صنعتی در حوزه درمانی خود و طراحی آن با استفاده از نرم افزارهای ادیت عکس، اختصاصی نمائید.

6- پیام رسانی منسجم:

سعی کنید کلیات نمایشی سایت خود را خصوصاً در صفحه اول به گونه ای برنامه ریزی نمائید که بیننده در نگاه اول به تخصص شما و نوع خدمات شما پی ببرد و از کل اطلاعات تماس، مسیریابی و کانال های اطلاعاتی شما مطلع گردد.

7- سایت آهسته و کند:

یکی از مهم ترین آیتم ها در رتبه دهی سایت ها که از نظر گوگل اهمیت ویژه ای دارد، سرعت لود شدن سایت است.به عنوان یک قاعده کلی، صفحات سایت شما باید در 3 ثانیه یا کمتر بارگیری شود. این لود شدن سایت پزشکی شما پیج ربطی به استفاده از پلتفرم های موبایلی، دسکتاپ، تبلت ندارد و این قاعده در کلیه سایت ها یک الزام است.

در نظر داشته باشید بارگیری صفحاتی که بین 5 تا 10 ثانیه طول می کشد یک تجربه کاربری بد را برای کاربر ایجاد می کند.از دلایلی که می توان در حوزه سرعت پائین سایت اشاره کرد، میزبانی وب ارزان، استفاده از تصاویر غیربهینه و استفاده از کدهای غیراستاندارد است.متداول ترین موضوع در سرعت کم بارگیری صفحات سایت، استفاده از تصاویر سنگین از نظر حجم و غیر بهینه است.سعی کنید در قرار دادن نمونه کارهای درمانی علاوه بر کیفیت مناسب، حجم فایل ها را نیز مدنظر قرار دهید.

 

خطاهای وب سایت پزشکی

8- پر کردن کلمات کلیدی در پاورقی مقالات و صفحات کلی سایت:

یکی دیگر از موارد و مشکلات سایت های پزشکی استفاده از کلمات کلیدی مرتبط یا غیرمرتبط با تخصص پزشکی در زیر مقالات و صفحات سایت است، تصور کنید پزشکی با تخصص قلب، کلیه کلمات مرتبط و غیرمرتبط مثل قلب، زندگی، تنفس، متخصص قلب، بهترین متخصص قلب و … را به صورت نامحدود در ادامه مقالات خود درج کرده است،اینگونه کارها امروزه توسط تیم گوگل شناسایی شده است و از ارزش وب سایت شما می کاهد همچنین سایت شما مورد جریمه قرار می گیرد.

9- از Adobe flash جهت نمایش فیلم ها و انیمیشن ها استفاده نکنید:

استفاده از adobe flash امروزه منسوخ شده است از سال 2010 استفاده از این پلتفرم توسط Apple در گوشی های تلفن همواره منسوخ گردید. بنابراین برای نمایش انیمیشن ها و فیلم ها از پلتفرم های جدید استفاده نکنید.

10- بروز کردن تاریخ کپی رایت سایت در بخش فوتر:

بسیاری از سایت های پزشکی هستند که به لحاظ عدم بروزرسانی سایت، تاریخ کپی رایت سایت را نیز بروز نکرده اند، این نشان دهنده عدم توجه شما به بروزرسانی اطلاعات در سایت پزشکی است.

11- از بخش توصیفات و مطالعات موردی در سایت خود استفاده کنید:

سعی کنید بیماران را با وب سایت خود درگیر کنید و از آنها بخواهید در سایت شما، نظرات خود را در خصوص خدمات و نحوه درمان ابراز کنند . این مورد تأثیر زیادی در جذب بیماران بیشتر خواهد داشت.

11- جزئیات کامل را در خصوص درمان بیان کنید:

بسیاری از بیماران انتظار دارند پس از مراجعه به سایت یک پزشک اطلاعات جامعی از نوع بیماری، انواع راه های درمان، نوع درمان، اطلاعات در مورد نحوه درمان های خاص، مدت زمان درمان، مدت دوران نقاهت و … را مطالعه کنند، بنابراین حتما سعی کنید اطلاعات در هر حوزه درمانی را جامع و کامل در سایت خود درج نمائید.
اگر شما هم به عنوان یک پزشک یا دندانپزشک، قصد راه اندازی و طراحی سایت پزشکی قدرتمندی را دارید که به مرکز شما در جذب بیماران بیشتر و برندسازی مرکز کمک کند با لارن مارکتینگ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مقالات مرتبط

برخی از پروژه ها

فهرست