نقشه راه سئوی سایت های پزشکی و دندانپزشکی

نقشه راه سئوی سایت های پزشکی و دندانپزشکی

سئوی سایت پزشکی و دندانپزشکی در حال حاضر یکی از بهترین راهکار های موجود برای جذب بیمار بیشتر و زیرساخت محکمی برای برند سازی پزشکی در شهر و یا کل کشور می باشد. به طورکلی هر تیم دیجیتال مارکتینگ حرفه ای در مجموعه های پزشکی و دندانپزشکی ، طراحی و سئوی سایت پزشکی را در ابتدای لیست زیرساخت های اصلی یک مجموعه درمانی قرار می‌دهد.
سئوی سایت پزشکی برخلاف فعالیت برروی شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام ،یک دارایی دیجیتال امن و همیشگی برای مجموعه پزشکی خواهد بود البته تا زمانی که بر روی کسب رتبه های برتر نتایج گوگل در حوزه تخصص فعالیت و برنامه ریزی ویژه ای انجام شود، که به این فعالیت سئوی سایت پزشکی می‌گویند.

از این رو در ادامه این موضوع نقشه سایت سئوی سایت پزشکی را در 6 مرحله اساسی و کلی دسته بندی می‌کنم. پس با ما همراه باشید.

مشاوره برای برند سازی سایت پزشکی

نقشه راه سئوی سایت پزشکی به ۶ مرحله تقسیم می‌شود:

در این مقاله با توجه به نیاز کاربران عزیز می خواهیم در 6 مرحله تفکیک شده نقشه راه سئوی سایت پزشکی را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

اولین مرحله نقشه سئوی سایت پزشکی سئوی فنی

سئوفنی شامل برطرف کردن خطاها و رعایت استانداردهایی است که گوگل برای هر یک از نتایج جستجو در نظر میگیرد گوگل اولویت بسیار بالایی را برای این بخش قائل می شود درصورتی که سایتی سئو فنی را نادیده بگیرد گوگل اجازه درج آن در فهرست نتایج جستجو را نمی دهد چه آنکه انتظار داشته باشیم آن نتیجه را جزء اولین نتایج جستجو به نمایش آورد.
بسیاری از این استاندارد ها را باید در بدو طراحی سایت پزشکی یا به طور کلی هر سایتی رعایت کرد و در پایان طراحی سایت مجددا کنترل نمود. بنابراین اگر به دنبال طراحی سایت های ارزان قیمت در هر حوزه کاری هستید، بدانید که هر ارزانی بی حکمت نیست و ممکن است فقط به شما یک پوسته گرافیکی زیبا تحویل داده شود و به لحاظ زیرساختی و شرایط استاندارد، یک سایت ارزان قیمت اقبالی را برای دیده شدن و جذب بیمار برای شما فراهم نیاورد.

پس کار را پایه ای و بر اساس استانداردها پیش ببرید و اگر به دنبال طراحی سایت های ارزان قیمت و دم دستی هستید بهتر است کلا از فکر طراحی سایت پزشکی بیرون بیایید. حداقل با این کار شهرت دیجیتال خود را با دست خود تخریب نکرده اید.

سئوی سایت پزشکی برای جذب بیمار بیشتر

انتخاب کلمه کلیدی مهمترین مرحله برای سئو سایت پزشکی

سایت‌های اینترنتی بر اساس کلمات کلیدی در گوگل گروه بندی می‌شوند مهم ترین قسمت سئوی سایت پزشکی آن است که به این، پرسش پاسخی مشخص دهید که قصد دارید روی کدام کلمات کلیدی تمرکز کنید؟ پاسخ به این پرسش شاید در نگاه اول برای مدیران سایت واضح باشد اما پاسخ دقیق به آن نیازمند تحقیق است.

استراتژی انتخاب کلمات کلیدی، یکی از مواردی است که باید با حساسیت بسیار بالا آن را دنبال کرده و یک استراتژی قوی را برای هرکدام از کلمات کلیدی تدوین کنید.

در اینجا منظور از استراتژی، آن است که مشخص کنید که کدام کلمه کلیدی را در مرحله اول باید سئو کنید اولویت هر کلمه کلیدی باید دقیقا مشخص شود در صورتی که به اشتباه کلمات کلیدی را انتخاب کنید که در حوزه شما ،نیستند سایت شما در گوگل به اشتباه گروه بندی می‌شود. پیشنهاد کلمات کلیدی رقابتی، بر اساس سرج های گوگل و پیشنهادات آن و بر مبنای تجربیات و پیشنهادات پزشک دسته بندی ونهایی سازی می شود.

به عنوان مثال اگر شما متخصص ایمپلنت در تهران هستید، قطعا کلمات کلیدی شما در حوزه کاشت ایمپلنت دیجیتال، ایمپلنت فوری، ایمپلنت یک روزه، متخصص ایمپلنت در تهران، بهترین متخصص ایمپلنت در تهران و بسیاری از کلماتی است که از طرف افراد جامعه سرچ می شود و رقبای شما هم در این راستا فعالیت می کنند.

حتی با توجه به پهنه بندی و گستردگی مناطق شهری تهران ممکن است شما فقط در شمال شهر تهران و منطقه 1 به فعالیت می پردازید و باید روی مناطقی مثل زعفرانیه، آجودانیه ، کامرانیه ، نیاوران، فرشته و دیگر مناطق کار کنید.
پس بحث روی این موارد و دسته بندی های صحیح و شناخت تخصص و کلمات کلیدی موثر از جمله مواردی است که مجموعه دیجیتال مارکتینگ پزشکی را در راستای کسب رتبه های برتر جهت دهی و راهنمایی می‌کند.

به نقل از متخصصین گروه لارن مارکتینگ:

از نظر ما مهم ترین بخش سئوی سایت پزشکی تحقیق کلمات کلیدی، دسته بندی و نهایی سازی آن می باشد چون بعد از آن کلیه فعالیت ها در حول و حوش این دسته از کلمات خواهد بود.

پس بر روی جمع بندی کلمات کلیدی سایت پزشکی خود حساسیت های لازم را به خرج دهید.

 تولید محتوا یکی از لذت بخش ترین موارد برای نقشه راه سئوی سایت پزشکی

بعد از انتخاب کلمه کلیدی نوبت آن است که نوشتن محتوا را آغاز کنید. یک محتوای با کیفیت عالی از نظر گوگل، از فاکتورهایی مشخص برخوردار است. باید همواره تلاش کنیم محتوایی عالی بنویسیم که کاربر را شگفت زده کند. نوشتن اصلا کار سختی نیست. یکی از لذت بخش ترین قسمت های سئو از نظر من، تولید محتوا است.

تولید محتوا در یک سایت پزشکی قدرتمند فقط به نوشتن مقالات پزشکی ختم نمی شود. تکمیل کننده یک مقاله با کیفیت عکس و فیلم و حتی در بعضی موارد پادکست می باشد.

اساسا بسیاری از بیماران برای تحقیق در خصوص درمان بیماری های خود در مورد آن جستجو می کنند در سایت‌های پزشکان مختلف مطالعه می کنند و به دنبال دیدن نمونه‌های درمانی در قالب عکس و فیلم هستند.

تجربه های هوش مصنوعی در مطالعه رفتار کاربران حوزه درمان نشان داده است که یک بیمار خیلی تمایلی برای خواندن متن های مقالات ندارد و بیشتر به دنبال مواردی شهودی مثل فیم و عکس های درمانی قبل و بعد خصوصا در موارد زیبایی است.
البته در مواردی که امکان تهیه فیلم و عکس از حوزه های درمانی نیست متون دقیق و تخصصی و شرح های درمانی و بیان نکات مهم درمان در قالب یک فایل متنی قطعا اثر بخش خواهد بود.
بنابراین شما پزشک عزیز جهت موفقیت در سئوی سایت پزشکی خود و رقابت در صفحه اول گوگل ، باید در یک تعامل تنگاتنگ با تیم سئوی مجموعه خود، برای تولید فیلم و عکس های با کیفیت برای ارزش آفرینی در صفخات اصلی و جانبی سایت خود تلاش کنید.
این تلاش بعد از گذشت ماه ها نتایجی را به دنبال دارد که باورنکردنی است و انگیزه شما و تیم تولید محتوای شما را دو چندان خواهد کرد. پس محتوا پادشاه است و مزیت رقابتی یک مجموعه پزشکی نوع محتوا و کیفیت ارائه آن است.

سئوی سایت های پزشکی و دندانپزشکی

بهینه سازی داخلی

منظور از بهینه سازی داخلی، بهبود تمامی المان‌های درون صفحه از منظر بازدید کننده است. این المان‌ها شامل عکس‌ها، URLها، کلمات کلیدی استفاده شده در جاهای مشخص و موارد بسیار دیگری است که به بهبود محتوا کمک شایانی می کنند.
بهینه سازی داخلی موجب میشود تا گوگل درک بهتری از محتوای سایت پیدا کند. همچنین در نتیجه بهینه سازی داخلی، کاربران لذت بیشتری از خواندن مطلب شما خواهند برد.
کلیه این موارد باید در قالب یک چک لیست اختصاصی بررسی و عملیاتی شود. یک از این موارد نکات زیادی دارد که در مقالات دیگری به آن خواهیم پرداخت.

لینک سازی داخلی و تاثیر زیاد آن بر روی سئو سایت پزشکی

منظور از لینک سازی داخلی آن است که دیگر صفحات سایت خود را به بازدیدکنندگان معرفی کنید. گوگل از روی لینک سازی داخلی سایت شما به صفحات سایت پی می‌برد و بیشتر آن صفحه را در جستجوی مربوط به کلمات کلیدی مختلف نمایش می‌دهد.
لینک سازی داخلی به نوعی صفحات اصلی و هدف سایت شما را به گوگل معرفی می کند و بیان میکند که این صفحه یک صفحه هدف و تارگت خدمات سایت شما می باشد.

شما باید در صفحه اصلی سایت خود اطلاعات کلی و جامعی را در خصوص آن تخصص خاص بیان کنید و را ههای ارتباطی و دیگر موارد را در اختیار بیمار قرار دهید و با نوشتن مقالات مستقلو لینک دهی داخلی به صفحات اصلی، قدرت این صفحات را در نمایش نتایج گوگل بالا ببرید.
البته محتوا نویسی و تارگت های مقالات باید زیر نظر مدیر سئوی سایت صورت بگیرد که با توجه به نتایج و گزارشات سرچ کنسول می‌توان این موارد را بررسی و در دستور کار تولید محتوا قرار داد.

لینک سازی خارجی

چگونه می‌توانیم لینک‌هایی طبیعی را برای سایت خود ایجاد کنیم؟ لینک سازی خارجی همواره فعالیتی فرسایشی بوده است. این که در مدت زمانی مشخص به سایت‌هایی لینک، دهیم برای مدیران سایت کاری فرسایشی و خسته کننده است. ولی اثر آن برای کسب رتبه های بالاتر بسیار زیاد است.

همانطور که از نام آن پیداست، این لینک‌ها از خارج از سایت ما به صفحات سایت داده می‌شود. این لینک دهی ها میتواند به صورت نوشتن یک مقاله در یک سایت پرترافیک و ایجاد لینک به صفحه سایت ما باشد و یا می تواند به صورت قراردادن لینک در شبکه های اجتماعیی مثل لینکدین، توئیتر، فیس بوک و یا در توضیحات پخش فیلم یوتوب باشد همه این موارد به نوعی لینک خارجی حساب می شوند.

البته در نوع کیفیت و اثر بخشی این لینک ها هم تفاوت هایی موجود است از این رو می بینیم که قیمت لینک دهی از سایت های معروف و پربازدید خبری مثل ایسنا، ایمنا، ایرنا، الف، تسنیم، مطب365، پزشک برتر و … با سایت های رده پایین تر بسیار متفاوت است.
به طور کلی سیاست لینک سازی خارجی زمانی در دستور کار سئوی یک سایت پزشکی قرارمی گیرد که همه مراحل اولیه و لینک سازی های داخلی سایت به خوبی پیگیری شده باشند و سایت در نتایج گوگل به صفحه اول رسیده باشد.از اینجا برای کسب جایگاه های بالاتر از لینک سازی خارجی کمک می گیریم.

بنابراین به صورت ساده در 6 مرحله ،گام های عملیاتی جهت کسب رتبه بالا در نتایج جستجوی گوگل را بیان کردیم . قطعا سئوی سایت پزشکی در ایران در ابتدای راه است و آن دسته از پزشکان که به قدرت و اهمیت آن در جذب بیمار بیشتر پی برده اند، قطعا آن را رها نکرده و هر روز در کسب جایگاه های بهتر در صفحه اول گوگل تلاش می‌کنند.

ما در تیم لارن مارکتینگ با سال‌ها تجربه در خصوص برند سازی برند های مطرح پزشکی و دندانپزشکی در کشور در کنار شما هستیم تا با مشاوره در حوزه برند سازی پزشکی مجموعه شما، جذب بیمار بیشتر و چرخش مالی بالاتری را برای مجموعه شما رقم بزنیم. در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید از طریق راه های تماس با ما در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مقالات مرتبط

برخی از پروژه ها

فهرست